Акція!
Дріт ПВХ для
медичних масок

В наявності носовий фіксатор для медичної маски!


 

НОВИНКА!

- Оптовий продаж відрізних і зачисних кругів
Докладніше>>


У продажу з'явилися:

- Технологические газы компании "Линде Газ"
Докладніше>>


- Комплектуючі та витратні матеріали для зварювання і металообробки
Докладніше>>


- Оцинкований дріт
Докладніше>>

Дріт поліграфічний


Не кожен знає, як важливий в поліграфічній діяльності дріт поліграфічний. Дріт поліграфічнийВін має тонку структуру і призначений для скріплення паперової або картонної продукції. Часто цей дріт можна побачити у вигляді маленьких скоб в шкільних зошитах, альбомах для малювання або в картонній коробці, яка зшита такими скобами.

Дріт поліграфічний продається в компанії «Метиз-Бровари». Ми стежимо за якістю продукції, що випускається і Ваше замовлення буде оформлене і доставлене по Україні в короткі терміни. Разом з продукцією ми надаємо сертифікат відповідності і якості нашої продукції.

Хороший дріт поліграфічний не повинен тріскатися або ламатися, так як він повинен бути виготовлений із низьковуглецевої катанки, відповідно до ГОСТ 1050-88. Якщо він виготовлений не згідно даного стандарту, він не має право продаватися на магазинних прилавках або інтернет-магазинах.

Якщо Ви вибираєте на ринку або в магазині дріт поліграфічний, то зверніть в першу чергу увагу на його покриття. Оригінальний дріт повинен відливати металевим блиском, не мати тріщин або іржі. Поверхня однорідна і гладка по всій довжині. Додатково Ви маєте право запросити у продавця сертифікат якості і висновок комісії, чи все зроблено за стандартами ГОСТ.

Якщо дріт поліграфічний виявиться неякісним, то Ваша поліграфічна продукція може бути зіпсованою і не буде продаватися з колишнім успіхом. Білі сторінки зошитів можуть забруднитися іржею від неякісної дроту, а самі скоби можуть з часом розсипатися, не скріплюючи поліграфічну продукцію.

Якщо Ви не бажаєте ризикувати цілісністю і безпекою випуску своєї поліграфічної продукції, радимо Вам без жодних побоювань купити дріт поліграфічний в компанії «Метиз-Бровари».