Акція!
Дріт ПВХ для
медичних масок

В наявності носовий фіксатор для медичної маски!


 

НОВИНКА!

- Оптовий продаж відрізних і зачисних кругів
Докладніше>>


У продажу з'явилися:

- Технологические газы компании "Линде Газ"
Докладніше>>


- Комплектуючі та витратні матеріали для зварювання і металообробки
Докладніше>>


- Оцинкований дріт
Докладніше>>

Вуликовий дріт

Вуликовий дрітВуликовий дріт в бджільництві грає велику роль. Якщо Ви запитаєте у будь-якого бджоляра, для чого він використовує дріт в своїй справі, то Ви почуєте приблизно таку відповідь. Для того, щоб листки вощини вставити в рамку, в ній повинен бути дріт. Спеціальним приладом дріт розжарюється і на неї лягає свіжий лист вощини. Якщо вощина є на рамці, значить, бджоли можуть починати "будувати" стільники.

Вуликовий дріт, а також інші види всіляких дротів Ви зможете замовити в компанії "Метиз Бровари". У нас дійсно великий вибір дротяної продукції і продаємо ми її у великій і невеликій кількості.


Вуликовий дріт пасічнику потрібен для того, щоб готувати вуликові рамки для нового пасічного сезону. Ті бджолярі, які займаються цим ремеслом знають, що дріт та інший інвентар варто купувати ще взимку, коли ціни на нього значно нижчі. Якщо Ви не знайшли компанію, у якої б можна замовити велику або середню кількість дроту, радимо Вам залишити заявку в "Метиз Бровари".

Щоб пасічний сезон не застав Вас зненацька, рекомендуємо Вам купити вуликовий дріт вже в цьому місяці. Ціни на дріт у нас завжди комфортні, тому, як пасічнику і оптовому покупцеві, Вам вони відмінно підійдуть. Закупіть стільки дроту, скільки Вам буде необхідно на весь сезон.

Вуликовий дріт, яка зроблений в "Метиз Бровари" відрізняється своєю добротністю і довговічністю. Він не кришиться з часом і не покривається іржею. Дріт ефективний для тривалого й інтенсивного використання.

Купуючи у нас вуликовий дріт, Ви не помилитеся в його характеристиках. Якісний дріт в Києві - це рідкість, так як виробники, як правило, хочуть заощадити. Але "Метиз Бровари" залучає своїх покупців хорошою ціною і беззастережною якістю.