Акція!
Дріт ПВХ для
медичних масок

В наявності носовий фіксатор для медичної маски!


 

НОВИНКА!

- Оптовий продаж відрізних і зачисних кругів
Докладніше>>


У продажу з'явилися:

- Технологические газы компании "Линде Газ"
Докладніше>>


- Комплектуючі та витратні матеріали для зварювання і металообробки
Докладніше>>


- Оцинкований дріт
Докладніше>>

Дріт рамковий



Дріт рамковийЩоб будівництво сот було впорядкованим і акуратним, бджолам у вулики встановлюють спеціальні рамки з натягнутим в них дротом. Рамки не тільки допомагають упорядкувати цей процес, але також захищають стільники від розломів, а мед від витікання і псування. Рамки дійсно є важливою частиною вулика, адже саме на них і зберігається зібраний бджолами мед.

Дріт рамковий – той продукт металовиробництва, який стане в нагоді кожному пасічнику. Деякі пасічники використовують для рамок той дріт, який у них є, не ускладнюючи собі життя пошуками найбільш підходящого. Але такий підхід не зовсім правильний, оскільки тягне за собою деякі ризики. Далеко не кожен дріт підходить для цієї справи. Якщо вибрати дріт неправильно, рамка може вийти не досить міцною або навіть може поржавіти, що не бажано. Рамковий дріт не є чимось надприродним. Насправді, це просто сталевий нержавіючий дріт оптимальної товщини. Більшість пасічників оптимальною вважають товщину в пів міліметра. Рамковий дріт такого діаметру добре впорається зі своїм завданням, а саме не поржавіє з плином часу і витримає вагу воскових стільників, як порожніх, так і наповнених медом.

Дріт рамковий високої якості доступний для замовлення в компанії «МЕТИЗ БРОВАРИ». Ви можете забрати товар особисто, а можете скористатися послугою доставки (по Україні).

Ми продаємо рамковий дріт, намотаний на котушки. Вага однієї котушки може становити п'ять або п'ятнадцять кілограмів. Ви можете придбати стільки котушок, скільки Вам потрібно. Для оптових покупців у нас є вигідні пропозиції у вигляді гнучкої системи знижок. Втім, з розумінням ми ставимося до потреб і вподобань кожного клієнта. Сподіваємося, що Вам сподобається співпрацювати з нами.

Щоб до Вас в руки потрапив дріт рамковий виключно високої якості,
замовляти його потрібно в «МЕТИЗ БРОВАРИ».