Акція!
Дріт ПВХ для
медичних масок

В наявності носовий фіксатор для медичної маски!


 

НОВИНКА!

- Оптовий продаж відрізних і зачисних кругів
Докладніше>>


У продажу з'явилися:

- Технологические газы компании "Линде Газ"
Докладніше>>


- Комплектуючі та витратні матеріали для зварювання і металообробки
Докладніше>>


- Оцинкований дріт
Докладніше>>

Дріт для рамок 0.5 мм


Дріт для рамок 0.5 ммДріт для рамок 0,5 мм застосовується в якості тримача (арматури) для вощини на рамках вулика. Така дріт виготовляється, як правило, з оцинкованої сталі і продається в мотках. Якщо Ви зацікавлені купити дріт для рамок, Вам варто знайти потрібний магазин, який спеціалізується на бджолярстві або виготовляє дріт на замовлення.

Найбільш підходящим місцем, де продається дріт для рамок 0,5 мм є інтернет-магазин компанії «Метиз Бровари». У нас Ви можете придбати не тільки дріт, але ще і витратні матеріали до зварювальних апаратів.

Вам було б набагато зручніше скупитися в нашому магазині, не виходячи з дому чи офісу. Хочете, ми Вам доставимо дріт для рамок 0,5 мм до Вас додому або в офіс? Фірма «Метиз Бровари» приймає як оптові замовлення на дріт і комплектуючі до зварювальних апаратів, так і роздрібні. Ми пропонуємо настільки вигідні умови, що наша продукція розходиться по всіх регіонах України.

На сьогоднішній день для бджоляра дуже важлива якість дроту, яку він буде використовувати для навощування вощини на рамку. Дріт для рамок 0,5 мм повинен бути міцним, не крихким і добре триматися з вощиною на рамці. Якщо Ви бажаєте купити якісний дріт, яка володіє саме такими якостями, звертайтеся за допомогою саме до нас.

Якщо Ви хочете підготуватися до сезону бджільництва заздалегідь, Вам необхідно подумати про закупівлю дроту ще взимку. Дріт для рамок 0,5 мм у нас продається цілий рік, тому Ви в будь-який момент можете замовити для себе необхідну кількість.

Якщо у Вас велика пасіка, Вам потрібен дріт для рамок 0,5 мм у великій кількості.
Якщо у Вас і залишиться якийсь залишок, вона ніколи не буде зайвою.