Акція!
Дріт ПВХ для
медичних масок

В наявності носовий фіксатор для медичної маски!


 

НОВИНКА!

- Оптовий продаж відрізних і зачисних кругів
Докладніше>>


У продажу з'явилися:

- Технологические газы компании "Линде Газ"
Докладніше>>


- Комплектуючі та витратні матеріали для зварювання і металообробки
Докладніше>>


- Оцинкований дріт
Докладніше>>

Метиз для рамок

Метиз для рамокРамки для бджолиних сот можуть бути виготовлені з різного виду дроту. Але далеко не кожний дріт буде вдалим рішенням. Якщо вибрати дуже товстий дріт, рамка буде занадто важкою і масивною, якщо занадто тонкий – порветься, коли стільники наповняться медом. Метиз для рамок також повинен підходити не тільки по товщині, а й за іншими характеристиками. Зокрема, потрібно вибирати нержавіючий дріт, так як експлуатуватися він буде не в найсприятливіших умовах.

Метиз для рамок вибрати не так складно, як може здатися після вище сказаного. Не обов'язково взагалі робити цей вибір самостійно. Наше підприємство може запропонувати оптимальний варіант, який точно підійде. Багато бджолярів, навіть бувалих, вважають за краще звертатися до нас з питань закупівлі метизу для рамок, так як знають, що точно отримають тут те, що потрібно. Важко працювати з неякісним дротом. Він може бути дуже жорстким або навпаки може рватися при несильному натягу. Це небажано, так як створення рамок потребуватиме багато часу і сил.

Метиз для рамок відмінної якості Ви знайдете в асортименті компанії «МЕТИЗ-БРОВАРИ».


Дріт на будь-який смак – те, що ми можемо запропонувати своїм клієнтам. Багато наших клієнтів стають постійними після першої покупки, повертаються до нас за необхідними матеріалами знову і знову. Ми готові кожному запропонувати вигідні умови, намагаємося практикувати індивідуальний підхід. Метиз для рамок теж можна купити у нас вигідно. Лояльна ціна та висока якість заслуговують на увагу.

Коли потрібен метиз для рамок, звертатися потрібно в «МЕТИЗ-БРОВАРИ».