Акція!
Дріт ПВХ для
медичних масок

В наявності носовий фіксатор для медичної маски!


 

НОВИНКА!

- Оптовий продаж відрізних і зачисних кругів
Докладніше>>


У продажу з'явилися:

- Технологические газы компании "Линде Газ"
Докладніше>>


- Комплектуючі та витратні матеріали для зварювання і металообробки
Докладніше>>


- Оцинкований дріт
Докладніше>>

Дріт для вуликів



Дріт для вуликівВиробництво меду – дуже складний і досить трудомісткий процес, в якому бере участь не тільки людина, але і бджолиний рій. Якби все залежало тільки від бджоляра, мед навряд чи був таким дорогим продуктом. Бджоли – істоти неймовірно працьовиті, але при тому норовливі і вразливі. Щоб бджілки працювали активно і плідно, для них потрібно організувати відповідні умови. Тонкощів у справі цій дуже багато. Навіть вибір дроту для рамок, де бджоли будуть будувати свої стільники і накопичувати мед. Дріт для вуликів повинен бути досить міцним, але і не дуже товстим. Занадто тонкий дріт порветься, не витримавши ваги сот, наповнених медом. А надто товстий зробить рамку громіздкою, та й вартість його вища.

Яким же має бути ідеальний дріт для вуликів? Ми впевнені, що у багатьох бджолярів думки на цей рахунок виявляться різними. І все ж більшість пасічників віддають перевагу тонкому дроту з нержавійки. Оптимальний діаметр – пів міліметра. Такий дріт для вуликів, якщо відповідає вимогам по якості, буде найкращим рішенням, оскільки здатен витримати вагу сот і меду і не поржавіє навіть через великий відрізок часу, що теж важливо.

Потрібен хороший дріт для вуликів? Ми радимо нержавіючий сталевий дріт 0,5 мм нашого виробництва. Звертайтеся в «МЕТИЗ БРОВАРИ».

В асортименті компанії нашої є дріт на будь-який смак. Для чого б він Вам не був би потрібний, у нас знайдеться підходящий варіант. Щоб купити дріт для вуликів, теж можна звернутися в нашу фірму. У нас передбачена послуга доставки замовлень по Україні. Тобто, якщо Ви живете не в Броварах і не в Києві, все одно може до нас звертатися з питань закупівлі.

Цікавить дріт для вуликів? У нас є такий! Телефонуйте!