Акція!
Дріт ПВХ для
медичних масок

В наявності носовий фіксатор для медичної маски!


 

НОВИНКА!

- Оптовий продаж відрізних і зачисних кругів
Докладніше>>


У продажу з'явилися:

- Технологические газы компании "Линде Газ"
Докладніше>>


- Комплектуючі та витратні матеріали для зварювання і металообробки
Докладніше>>


- Оцинкований дріт
Докладніше>>

Дріт пасічницький 0.5 мм



Дріт пасічницький 0.5 ммДля бджільництва, як не дивно, теж потрібен хороший дріт. Використовують його тут для формування міцних рамок для стільників. І саме від вибору дроту часто залежить міцність рамки і зносостійкість. На рамках бджоли будують стільники з воску, а потім в комірки  цих стільників вони складають мед. Якщо рамка буде не досить міцною, важкі стільники можуть випасти, і частина зібраного меду буде загублена.

Який же дріт потрібен саме для цієї справи? Відповідь очевидна – тонкий, але міцний, бажано нержавіючий. Наше підприємство займається виготовлення дроту, в тому числі і дроту пасічницького 0.5 мм. Ми рекомендуємо цей свій продукт всім бджолярам України. І хоч знаходимося ми в Київській області, купити нашу продукцію може житель будь-якого регіону країни. Послугу доставки по Україні ми практикуємо не перший рік, так як переконані, що це зручно. Дріт пасічницький 0.5 мм є одним з тих виробів, які ми можемо відправити в будь-який кінець нашої країни. Ми продаємо його в котушках по 5 і по 15 кг. Чим більше котушок пасічницького дроту 0.5 мм Ви замовите у нас, тим вигіднішою буде наша пропозиція для Вас. Адже крім доставки ми також практикуємо гнучку систему знижок для постійних і оптових покупців.

Дріт пасічницький 0.5 мм – один з тих метизів, які виробляє і продає компанія «МЕТИЗ БРОВАРИ».

Наша продукція завжди відповідає заявленій якості. Якість завжди висока, що підтверджується відповідною документацією. Дріт пасічницький 0.5 мм винятком з цього правила не є. Якщо Ви хочете купити дійсно якісний метиз, звертайтеся до нас. Те, що ми Вам запропонуємо, виправдає всі очікування.

Коли потрібен дріт пасічницький 0.5 мм, звертаються до нас!