Акція!
Дріт ПВХ для
медичних масок

В наявності носовий фіксатор для медичної маски!


 

НОВИНКА!

- Оптовий продаж відрізних і зачисних кругів
Докладніше>>


У продажу з'явилися:

- Технологические газы компании "Линде Газ"
Докладніше>>


- Комплектуючі та витратні матеріали для зварювання і металообробки
Докладніше>>


- Оцинкований дріт
Докладніше>>

Бджола рамка дріт


Бджола рамка дрітДріт, рамка (бджола) - це одні з основних елементів пасічного інвентарю, без якого не існує жодна пасіка. Завдяки рамці, в якій вощина навощується на спеціальний дріт, бджола може будувати свої стільники і заносити туди мед. Фахівці з бджільництва все продумали наперед, якою має бути рамка, який має бути дріт і з чоло виготовлений ​​і т. д.

Наша фірма називається «Метиз Бровари». Ми знаходимося в Київській області, але це нам не заважає здійснювати успішну пересилку замовлень по всій Україні. Для того, щоб Ваша бджола (рамка, дріт) знала, куди їй носити мед, Вам потрібно придбати хороший дріт і накласти на нього лист вощини. Таким чином, у бджоли буде готовий «каркас» для побудови її сот.

Бджільництво - це дуже небезпечне і відповідальне заняття, так як воно пов'язане з ризиком укусів багатьох комах з бджолиного сімейства. Але, незважаючи на це, в Україні зараз дуже поширене бджільницька справа. Бджола (рамка дріт) є не тільки носієм цілющого меду, але і головним запилювачем багатьох рослин. Без праці бджіл не було б урожаю на землі.

Фірма «Метиз Бровари» готова постачати на Вашу пасіку готові котушки дроту для рамок. Ви маєте можливість замовити у нас той метраж, який Вам необхідний на один або кілька пасічних сезонів. Бджола (рамка, дріт) не зможе повноцінно працювати, якщо рамки стоять без дроту і без вощини. Досвідчені бджолярі заздалегідь підкладають готові рамки для того, щоб бджола починала збирати мед.

Турботливі пасічники закуповують весь необхідний ще з весни. Якщо бджола (рамка дріт) відчує тепло, то вона вже вилітає з вулика, і починає свій перший обліт після зими.

Подбайте про те, щоб Ваші рамки завжди були готові до навощування вощиною. Адже Ваша бджола (рамка дріт) може почати свій обліт ще ранньою весною.