Акція!
Дріт ПВХ для
медичних масок

В наявності носовий фіксатор для медичної маски!


 

НОВИНКА!

- Оптовий продаж відрізних і зачисних кругів
Докладніше>>


У продажу з'явилися:

- Технологические газы компании "Линде Газ"
Докладніше>>


- Комплектуючі та витратні матеріали для зварювання і металообробки
Докладніше>>


- Оцинкований дріт
Докладніше>>

Дріт для бджіл


Дріт для бджілДріт для бджіл є дуже важливим елементом інвентарю для бджільництва. Даний дріт призначений для навощування вощини на бджолину рамку. Вона служить як каркас, який міцно тримає лист вощини в рамці, де бджоли будуть будувати свої стільники. Дріт продається в мотках, на котушках в спеціалізованих магазинах бджільництва, або ж в різних інтернет-магазинах.

Компанія «Метиз Бровари» займається виготовленням якісного дроту, у нас є дріт для бджіл, обміднений, в'язальний, холоднокатаний, а також багато інших його різновидів і витратних матеріалів до нього.

Недорого замовити і купити в Києві дріт потрібного метражу Ви зможете в нашому інтернет магазині. Ви можете самі приїхати за своїм замовленням, якщо Ви житель столиці. Дріт перевірений і його якість відома багатьом бджолярам і іншим компаніям, які часто використовують у своїй роботі дріт. Завдяки додатковій термічній обробці (відпаленню), дріт для бджіл робиться досить м'яким, його можна скручувати в котушки і легко використовувати в інших цілях.

Дріт для бджільництва виготовлений ​​з низько-вуглецевої сталі, вона відмінно переносить різні температури, не кришиться і не іржавіє. Для того, щоб Ваші рамки були оснащені якісним дротом, Вам потрібен сертифікований і перевірений дріт для бджіл від підприємства «Метиз Бровари».

Замовте потрібний метраж дроту для бджолиних рамок, щоб у Вас завжди був необхідний запас під рукою. Якщо Ви плануєте розширювати свою пасіку і закуповувати нові вулики і рамки, то, відповідно, Вам знадобиться і дріт для бджіл. Купуйте у перевіреного постачальника необхідну дротяну продукцію.

Постачальник сталевого, обмідненого і холоднокатаного дроту «Метиз Бровари» пропонує Вам зробити Ваше замовлення зараз, поки дріт для бджіл не подорожчав до нового сезону пасіки.