Акція!
Дріт ПВХ для
медичних масок

В наявності носовий фіксатор для медичної маски!


 

НОВИНКА!

- Оптовий продаж відрізних і зачисних кругів
Докладніше>>


У продажу з'явилися:

- Технологические газы компании "Линде Газ"
Докладніше>>


- Комплектуючі та витратні матеріали для зварювання і металообробки
Докладніше>>


- Оцинкований дріт
Докладніше>>

Дрот для рамок

Для бджолиних рамок не потрібний якийсь особливий, спеціальний дріт. Проте, і який-небудь дріт тут не підійде. Вибираючи дрот для рамок, потрібно пам'ятати декілька правил. Перше – він повинен бути таким, якому не страшна волога. Інакше рамка буде іржавіти, а це може позначитися на якості меду. Друге правило – дрот для рамок повинен бути не дуже товстим і не дуже тонким. Товщина повинна бути оптимальною, щоб натяжка не порвалася в ході експлуатації, але і не була занадто масивною.

Ми вирішили спростити завдання бджолярам і вибрали для них уже оптимальний за всіма параметрами дрот для рамок. В асортименті нашому він так і називається – дріт пасічницький. Заходьте на цю вкладку і дивіться опис.

Дрот для рамок найпростіше купити в компанії «МЕТИЗ БРОВАРИ». Ми пропонуємо якісні металовироби за демократичними цінами.

Якщо немає часу вибирати і шукати, де дешевше, купуйте дрот для рамок у нас. Той, що можна придбати у нас, і буде найкращим варіантом у всіх відношеннях. Ціни на таку і іншу продукцію у нас дуже лояльні, особливо якщо купувати оптом. Якістю теж всі наші бувалі покупці задоволені. Впевнені, що й Ви залишитеся задоволені характеристиками кожного, придбаного у нас, продукту.

Хороший бджоляр ніколи не буде робити рамки з «того, що є». Він віддасть перевагу все-таки хорошому дроту, в якості якого не сумнівається. Спробувавши наш дріт, він напевно в наступному сезоні знову повернеться до нього. А ми завжди раді співпраці, завжди готові надати необхідні матеріали в потрібній кількості.

Спробуйте наш дрот для рамок. Вам і Вашим бджолам він неодмінно сподобається.