Акція!
Дріт ПВХ для
медичних масок

В наявності носовий фіксатор для медичної маски!


 

НОВИНКА!

- Оптовий продаж відрізних і зачисних кругів
Докладніше>>


У продажу з'явилися:

- Технологические газы компании "Линде Газ"
Докладніше>>


- Комплектуючі та витратні матеріали для зварювання і металообробки
Докладніше>>


- Оцинкований дріт
Докладніше>>

Дріт для вощини ціна

Стільники з вощини, які будують бджілки у вулику, самі по собі важать не мало. Крім цього, в них бджоли складають і консервують мед. По мірі наповнення сот медом їх вага значно збільшується. Тому дуже важливо використовувати правильні рамки з правильною натяжкою. Щоб рамка змогла витримати навантаження, потрібно використовувати для її створення міцну деревину і хороший дріт для вощини. Ціна такого дроту не надто висока, якщо купувати його безпосередньо у виробничій компанії. Виробник завжди готовий запропонувати покупцеві свою продукцію за найбільш лояльною ціною. Дріт для вощини не є винятком з цього правила. Купуючи його у нас, наприклад, можна заощадити.

Дріт для вощини, ціна котрого невисока, не обов'язково повинен бути поганої якості. Так вважаємо ми, і Ви будете теж дотримуватися такої думки, якщо купите дріт у нас. Розцінки наші лояльні, але якість матеріалів від цього зовсім не страждає. Купіть у нас будь-який металовиріб і переконайтеся в цьому особисто.

Чудовий дріт для вощини, ціна котрого демократична, представлений в асортименті компанії «МЕТИЗ БРОВАРИ».


Асортимент наш різноманітний. У нас купити Ви зможете дріт самої різної товщини і різновиду. Вибрати відповідний метиз в каталозі нашому або на сайті не складно. Всі металовироби розбиті на групи за способом використання. Для бджільництва відмінно підійде наш дріт для вощини. Ціна на сайті може бути не вказана. Дізнатися вартість елементарно просто. Просто зателефонуйте нам! На це та інші запитання завжди готові відповісти наші компетентні співробітники.

Коли знадобився дріт для вощини (ціна лояльна), потрібно дзвонити нам!